Diensten

×

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 579 of /customers/a/f/8/empiresuriname.com/httpd.www/includes/menu.inc).

Empire Constructions is een professioneel bedrijf dat zich ten doel stelt kwaliteitsproducten en diensten te leveren tegen betaalbare prijzen. Onze grootste uitdaging ligt in het waarmaken van onze slogan : “we build smiles”! Ons doel is ervoor te zorgen dat onze klanten daadwerkelijk tevreden zijn na de aanschaf van producten of diensten bij ons bedrijf.

Producten en diensten die wij onder andere kunnen leveren zijn :

Woning/Commerciëlebouw

In de woningbouw sector hebben wij  de nodige ervaring opgedaan, waarbij ook hier ervoor gezorgd is dat er systemen  ontwikkeld  worden, waardoor er efficiënter gewerkt wordt. Onder andere door op de werkplaats klaargemaakte panelen te fabriceren en te transporteren, waardoor er netter en sneller gewerkt kan worden.  Door deze productie systemen toe te passen kunnen wij onze kostenbesparing door berekenen naar de klanten en nog steeds een goed eindproduct opleveren.

pre-fab huizen bouw in Suriname model woning bouw

Klaargemaakte panelen installatie op het project door bouwbedrijf Empire Construction in Suriname bedrijven snelbouw

 

 Installatie van Plafonds, wanden en vloeren

Door ons gemotiveerd team continu bij te scholen en ook in onze apparatuur te blijven investeren, zijn wij in staat professionele  en vakkundige installatie van wanden, vloeren en plafond systemen te garanderen. Door alleen genoegen te nemen met het gebruik van kwaliteitsmaterialen en onze eigen hoge kritische standaard eisen bij de oplevering van elk project zijn wij ervan verzekerd dat wij elk project met succes opleveren.

Installatie van gips plafonds door Empire Constructions gips plafonds met vormen

Installatie van Plafonds, wanden en vloeren door Empire Construction Moderne bouwsystemen

 

Professioneel Gereedschap

Gebruik maken van moderne equipment zorgt voor efficientie in tijd en kwaliteit door Empire Construction hogedruk gespoten schilderwerk

 

Productie

Pre-fab wanden bouw in Suriname Pre-fab wanden produktie

systeem bouw door Empire Constructions Klaargemaakte panelen op transport en installatie op het project door Empire Construction

 

Wholesale/ retail

Een van de sterke punten van ons bedrijf is dat wij zelf onze producten importeren en daardoor ook bewust de kwalititeit van hetgeen we verkopen kunnen bepalen . Zowel aannemers , bouwbedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht voor onder andere :

  • Armstrong/USG, systeem plafonds
  • Gipsplaten regular en waterbestendig in verschillende diktes
  • Permabase/Durock cementboard, voor vloeren en wanden.
  • Alle accessoires zoals studs, tracks, furring channels, compounds, schroeven etc voor het installeren van gipsplaten, cement board en systeemplafond.
  • Varossieau kwaliteitsverf , ook in eigen kleurkeuze leverbaar
  • Delta kranen topkwaliteit met vijf jaar garantie
  • Craftsman gereedschappen , zeer geschikte produktlijn voor de professionals 

Samenwerkingen met bedrijven in onze en andere sectoren is altijd een optie en zorgt ook voor een breed assortiment aan informatie en wederzijdse voordelen.  

Wij kijken uit naar uw wensen en garanderen u dat elke overeenkomst die wij met u sluiten uiteindelijk een grote smile op uw gezicht zal brengen.